Reiki Healing

Reiki er en japansk teknik til stressreduktion og afslapning, der også fremmer helbredelse. Den administreres ved at lægge hænder på og er baseret på tanken om, at en usynlig “livskraftenergi” strømmer gennem os og det, der får os til at være i live. Hvis ens livskraftenergi er lav, er vi mere tilbøjelige til at blive syge eller føle stress, og hvis den er høj, er vi mere i stand til at være lykkelige og sunde.

Ordet Reiki er lavet af to japanske ord – Rei, som betyder “Guds visdom eller den højere magt” og Ki, som er “livskraftenergi”. Så Reiki er faktisk “åndeligt styret livskraft energi.”

En behandling føles som en vidunderlig glødende udstråling, der strømmer gennem og omkring dig. Reiki behandler hele personen, herunder krop, følelser, sind og ånd, det skaber mange gavnlige effekter, der omfatter afslapning og følelser af fred, sikkerhed og velvære. Mange har rapporteret mirakuløse resultater.

Reiki er en simpel, naturlig og sikker metode til åndelig helbredelse og udvikling, som alle kan bruge. Det har været effektivt til at hjælpe næsten alle kendte sygdomme og skaber altid en gavnlig effekt. Det virker også sammen med alle andre medicinske eller terapeutiske teknikker til at lindre bivirkninger og fremme genopretning.

En utrolig simpel teknik at lære, evnen til at bruge Reiki bliver ikke undervist i den sædvanlige forstand, men overføres til den studerende under en Reiki-klasse. Evnen bliver overført under en “attunement” givet af en Reiki-mester og giver den studerende mulighed for at udnytte et ubegrænset udbud af “livskraftenergi” for at forbedre dennes sundhed og livskvalitet.

Brugen af Reiki er ikke afhængig af ens intellektuelle kapacitet eller åndelig udvikling og er derfor tilgængelig for alle. Det er blevet undervist til tusindvis af mennesker i alle aldre med forskellige baggrunde.

Selv om Reiki er åndelig i sin natur, er det ikke en religion. Det har ingen dogma, og der er ikke noget du skal tro for at lære og bruge Reiki. Faktisk er Reiki ikke afhængig af tro på det hele og vil virke, uanset om du tror på det eller ej. Fordi Reiki kommer fra Gud, finder mange mennesker, at ved hjælp af Reiki sætter det dem mere i kontakt med deres religion i stedet for kun at have et intellektuelt koncept af det.

Mens Reiki ikke er en religion, er det stadig vigtigt at leve og handle på en måde, der fremmer harmoni med andre. Mikao Usui, grundlæggeren af Reiki-systemet for naturlig helbredelse, anbefalede at man udøver visse simple etiske idealer for at fremme fred og harmoni, som er næsten universelle på tværs af alle kulturer.

Reiki Healing

Reiki Healing
45 minutter

Reiki Healing

Reiki Healing
60 minutter